Vælg en side

Professionelle services til privat og erhverv. Stærk social profil og med grøn omtanke.

Combogruppen er en førende leverandør inden for professionelle services. I samarbejde med vores kunder driver Combogruppen services med en social profil og med grøn omtanke. Alt udføres med en unik kombination af indsigt og højt serviceniveau for private og erhverv.

Med mere end 50 års erfaring inden for flytning, fragt, rengøring og entreprise, har vi opbygget en erfaring og en professionalisme, der ikke kan matches af mange andre. Vi går skridtet videre. Som vi siger: Combogruppen er mere end bare… 

VORES SOCIALE PROFIL

Miljøvenlig rengøring

Comboclean er et af de mest ansvarlige rengøringsselskaber i Danmark. For os går ansvarlighed og kvalitet hånd i hånd. Derfor bruger vi mindst mulig rengøringsmidler og kun midler med Svanemærket.

LÆS MERE

Totalentrepriser på en helt ny måde

Vi lever af tre primære grunde; den service vi yder, den måde vi behandler vores folk på, og de miljømæssige hensyn vi tager. Combogruppen er på entreprisemarkedet for at gøre tingene markant anderledes. Og det gør vi. 

LÆS MERE

Grøn transport og logistik

Kan vi gøre mere? Kan vi gøre nok? Vi forsøger til det yderste, at yde transport- og logistikservices på den mest miljøvenlige måde muligt. Derfor er vi ikke som andre og det er vi stolte af. Vores kunder giver os stadig fem stjerner, fordi de ved hvor vigtigt det er at vi tænker os om i alle henseender.

LÆS MERE

COMBOGRUPPEN ER ANBEFALET AF REALMÆGLERNE

RealM Logo NY MBlaa RGB

”Vi har henvist flere af vores kunder til Comboflyt, da vi ved de levere et super stykke arbejde.

Aftalerne er blevet overholdt, og vores kunder er glade for henvisning til Comboflyt.”

2642

CASPER JUNGE, DAGLIG LEDER

Vi støtter Team Rynkeby

Vi støtter Knæk Cancer

RED: Frivillig opsamlling af skrald i søer og kanaler