Vælg en side

Miljøvenlig flytning, opbevaring og transport til erhverv

 EFFEKTIV OG PROFESSIONEL ERHVERVSFLYTNING

Står jeres virksomhed over for flytninger af den ene eller anden type? Det kan både være en totalflytning, hvor hele arbejdspladsen skal flyttes til et nyt domicil. Eller det kan være en intern flytning, hvor det blot drejer sig om enkelte kontorer eller enkelte arbejdspladser.

Hos Comboflyt klarer vi alle typer erhvervsflytninger. Vi har mere end 20 års erfaring, og leverer altid et professionelt arbejde, når vi flytter for vores kunder.

Vi tilbyder en række forskellige typer løsninger for lokale virksomheder på vestegnen, men vi kan naturligvis også hjælpe med jeres virksomhedsflytning på resten af Sjælland, eller hvis I skal flytte til Fyn eller Jylland.

VI PASSER PÅ JERES TING

Når I vælger os som flyttepartner, bliver I altid mødt af vores professionelle og flinke flyttefolk, som udfører opgaven med stor respekt. Det er vigtigt for os, at vi har et godt samarbejde med den virksomhed, der skal flytte, så alt bliver placeret rigtigt i forhold til den pågældende aftale. På den måde sikrer vi at vores erhvervskunder vender tilbage. Vi har derfor altid fokus på god service og et professionelt veludført stykke arbejde.

SIKKER FLYTNING

Hos Comboflyt er vores vognpark altid udstyret med nyere og vedligeholdte køretøjer og flyttemateriel. Skulle uheldet være ude, er både jeres ejendele, vores folk og vores materiel fuldt forsikret hos Gjensidige Forsikring. I kan derfor altid være helt trygge, når vi flytter for jer.

GRATIS BESIGTIGELSE

Hos os er en besigtigelse gratis, uanset om opgaven bliver til en ordre eller ej.

Vi vil rigtig gerne ud og besigtige opgaven. Dette er for at sikre kunden den helt rigtige pris, samt at vi møder op med det rigtige materiel og mandskab til opgaven.

KONTAKT OS

Skal vi stå for jeres erhvervsflytning? Så ring på 59 911 911 eller udfyld kontaktformularen så modtager I et godt og uforpligtende tilbud, der passer netop til jeres erhvervsflytning.

ERHVERVSFLYTNING EFTER JERES BEHOV

Hos Comboflyt tilbyder vi forskellige flytte løsninger, afhængigt af jeres behov og ønsker. I kan derfor selv vælge, hvor involveret jeres virksomhed skal være. Vi kan blandt meget tilbyde:

  • Interne flytninger
  • Totalflytninger
  • Logistisk rådgivning om re-location
  • Pakning og flytning af arkiver, lager, depotrum m.m.
  • Miljørigtig bortskaffelse af affald
  • Flytning af penge- og brandskabe
  • Intern Service, herunder udlejning af Handymænd og vicevært opgaver
  • GRATIS udlån af flyttekasser og pakkepapir

 

KONTAKT OS

Ring til os på 59 911 911 eller udfyld vores kontaktformular Så sender vi et godt og uforpligtende tilbud på jeres næste flytning.

 

Trustpilot logo
dtl
logo flyttetilbud new 2

KVALITETSSIKRING GENNEM MEDLEMSKABER AF DE FØRENDE BRANCHEORGANISATIONER

Super flinke unge mænd, der var effektive og passede godt på mine ting. De var meget hjælpsomme da møblerne skulle sættes på plads. Kan varmt anbefale Comboflyt!

Charlotte Raahauge

via Trustpilot

“Flyttefolkene var super gode og flinke.
Alt forløb efter planen. Prisen yderst rimelig. Alt i alt er vi meget tilfredse med Comboflyt, som vi vil bruge igen næste gang vi flytter. Tak 🙂”

Lasse Jagtboe

via Flyttetilbud.dk

Erfaring... Service... Miljøvenligt...

FÅ GRATIS TILBUD